Blog

Předci

31.12.2022

Miluji knížky. Ráda maluju. Vyrábím věci z vlny. Mám ráda zvířata. Háčkuju. Jsem ráda v lese. Povídám s kytičkami. Sbírám od malička bylinky. Ano, mám ráda pivo. Dokonce se říká někdy u nás doma - pozor! Jsi Sloupová tak pozor na pivo. 😊

Odpočinek

03.12.2022

Odpočinek je základní potřeba člověka. Při kvalitním odpočinku se krásně regeneruje naše tělo, pro které je odpočinek absolutně nezbytný. Pokud odpočinek chybí, začne dříve či později něco v našem životě selhávat, pravděpodobně my.

Včera jsem byla v knihovně. Na stolečku tam leželo pár zabalených knížek jako vánoční dárky. U nich cedulka - "Rande s knížkou naslepo". Půjčíte si knížku, ale nevíte jakou. Zjistíte to až doma.

Uvědomění funguje, když máme informace. Najednou nám něco docvakne. Uvědomění, je asi to nejvíc, co může vyvolat změnu. Je to spouštěč.

Známe to všichni, něco nás naštve, nebo snad někdo, a nás to celé ovládne.

Tak.. dá se říct, že je hotovo. Hned slyším od těch co mají dům, nebo byt, že hotovo není nikdy. Pro mě - dnes nastal ale den, kdy jsem si řekla, že jsem dokončila změnu, kterou jsem započala v únoru roku 2022.